על המסעדה

לפני שנתיים, באביב, טילנו ביוון היפיפייה. באחד הערבים שמנו פעמנו למסעדה בהרים.

היה זה ערב חופשת הפסחא, המסעדה שכנה בבית מגורים בקומה התחתונה

עם חצר קטנה ועץ אלון עתיק. יניס בעל המסעדה קרא לאשתו

שהדליקה מנגל ענקי במטבח והחגיגה החלה. יניס הגיש  צחק שתה ואנחנו הרגשנו בבית והאוכל ….

אוכל יווני אמיתי… פשוט טרי ונטול יומרות, כך רציתי את מאגדה.
בית שמארח בהמון שמחה עם מטבח פתוח שנושם ואוהב אוכל.
המון למדתי ממטבחן של החאג'ות בכפר על העשבים שגדלים בר וכוחם הרב בבישול,

הכבש הטלה ריח העשן ואיך אפשר בלי שלוליות של שמן זית טחינה ולימון.

מאגדה היא דרך חיים,

היא תשוקה גדולה לצבעים ריחות ולתענוגות הבישול
לכם אנשים יקרים לאוהבי החיים
מיכל ויעקב

Speak Your Mind

*